Ipalle haalt opgelucht adem dankzij Aerzen Rental

description

Ipalle haalt opgelucht adem dankzij Aerzen Rental

Het overkwam Ipalle. Omdat wachten op de herstelling geen optie was deed de intercommunale een beroep op Aerzen Rental, dat op één dag tijd een huuraggregaat van niet minder dan 7 ton leverde.

Geen tijd te verliezen
Ipalle is actief in waterzuivering en het ophalen en beheren van huishoudelijk afval. Dit in Picardisch Wallonië en Zuid-Henegouwen.
In 2019 deed zich een panne voor in een waterzuiveringsinstallatie in Moeskroen. De frequentieomvormer van één van de drie blowers, die door een externe partner geïnstalleerd werden, liet het afweten. Patrick Leonard (senior sales engineer Aerzen): “Het is eerder uitzonderlijk dat de frequentieomvormer uitvalt. De hersteltermijn was één à drie weken. Om een tekort aan zuurstof in het verluchtingsbekken te voorkomen moest er een andere oplossing worden gezocht. Op dat ogenblik was er immers slechts één van de drie blowers operationeel, aangezien een andere installatie buiten gebruik was.”
Snelle huuroplossing
Aerzen Rental is geen onbekende voor Ipalle. De intercommunale schakelde de huurspecialist in het verleden in naar aanleiding van een defecte blower. Niettegenstaande het op dit station een blower van een ander merk betreft, heeft ook hier Aerzen Rental een oplossing aangeboden. Het hoeven dus niet noodzakelijk Aerzen blowers te zijn. Patrick Leonard: “Voor deze specifieke case leverden we op één dag met een kraanvoertuig een huuraggregaat van 7 ton, leidingcomponenten en elektrische kabel inbegrepen. Ipalle huurde de frequentiegestuurde BVS 5500, die bekendstaat voor zijn laag geluidsniveau, op basis van een prijs per week.”
Meer weten over deze case of een specifieke vraag omtrent het huren van blowers of compressoren?
www.aerzen.com

Media

Gallery

Website

Downloads

Retour haut de page