Exposantenlijst

Tentoonstelling
Categorieën
Plaats
Rangschikken  
318 Resultaten
bigbag-palletizer-01
  Stand   4126

High-care vullen en low-care palletiseren in één station

Maak kennis met de vooruitstrevende technologie van Dinnissen voor het vullen van big bags in high-care zones. Deze innovatie combineert het vullen van high-care met low-care palletisering. Het voldoet aan alle eisen voor high-care, medium-care en low-care vullen, verwerken, sealen en transporteren van Big-Bags. Bovendien is deze oplossing uitgerust met een volautomatisch palletiseerstation. -Afgesloten vulproces

Lees verder »
Pegasus-RD-Mixer
  Stand   4126

Nieuwe meng innovatie: De Pegasus® R&D Menger

Dinnissen presenteert nieuwe innovatie: De Pegasus® R&D Menger Een zeer kleine menger waarmee producenten snel en efficiënt kunnen experimenteren en testen met verschillende productsamenstellingen en complexe verwerkingstechnieken. Waarvoor producenten R&D Menger kunnen gebruiken: • Het testen van vele manieren om producten en processen te verbeteren: snel, gemakkelijk, kosteneffectief, en uiterst nauwkeurig en betrouwbaar. • Het

Lees verder »
DSC_0234
  Stand   4332

Teamleider planning, service & support B2B (40 uur)

Je bent de voortrekker binnen de afdeling en draagt samen met je team zorg voor een actuele en adequate planning van de service- en software-engineers. Je creëert zodanig zicht op de planning dat er een doorkijk is op zowel de korte als de lange termijn, inclusief de jaarplanning voor preventieve onderhoudsbezoeken. Contacten met zowel onze service-engineers als met leveranciers en onderaannemers zijn aan de orde van de dag. Je levert een wezenlijke, technisch inhoudelijke, bijdrage aan de vraagstukken die dagelijks voorbij komen.

In de voorbereiding op de werkzaamheden bewaak jij dat alle benodigde gegevens, materialen, opdrachtbonnen, e.d. beschikbaar zijn zodat de service engineers hier geen omkijken naar hebben.

Je garandeert dat de activiteiten welke voortkomen uit de servicebezoeken worden opgevolgd. Dit kan variëren van het opstellen van offertes, het inkopen van onderdelen tot en met het plannen van vervolgbezoeken en informeren van opdrachtgevers.

Lees verder »
Foto-Tallpack-Gebouw_large-2
  Stand   4332

Group Controller

Je opdracht is helder: samen met je team, van in totaal 5 collega’s, draag je zorg voor een actueel en accuraat inzicht in de geldstromen van de bedrijven behorend tot de Tallgroup. Dit zodanig dat je een wezenlijke bijdrage levert aan het ontwikkelen en uitbouwen van de Tallgroup. Met financiële gegevens, analyses en inzichten sla je de brug tussen het verleden en de toekomst. Je communiceert helder en duidelijk en kunt financiële processen begrijpelijk maken voor leden van het managementteam.

Met welke activiteiten je dit gaat bereiken is voor jou een open deur. In ieder geval bereid je de jaarlijkse budgetbesprekingen voor, adviseer en spar je met directie en leden van het managementteam. Periodieke rapportages en aanvullende analyses zijn voor jou de eindresultaten van de dagelijkse werkzaamheden. Op basis van de rapportages kunnen verantwoorde besluiten worden genomen en is risicobeheersing eenvoudig.

Lees verder »
Foto-Tallpack-Gebouw_large-1
  Stand   4332

Manager Maintenance & Projects

Je opdracht is helder: samen met je team, van in totaal 15 collega’s, draag je zorg voor het technisch onderhoud, service en aftersales aan de door ons geleverde producten en verpakkingslijnen. Onze opdrachtgevers kunnen op ons bouwen en ervaren ons als een professionele, klantgerichte organisatie. De interne service- en helpdesk functioneert zodanig dat de servicemonteurs zich kunnen focussen op hun primaire taak: het uitvoeren van service- en onderhoudswerkzaamheden en het oplossen van storingen. Een goede planning, een adequate werkvoorbereiding én juiste informatievoorziening naar betrokken partijen zijn hierin cruciaal.

Het begeleiden van te plaatsen projecten wordt ook uitgevoerd door de afdeling Technical Operations evenals het verkopen van onderhouds- en servicecontracten.

Jaarlijks stel je een budget op voor jouw afdeling dat binnen het managementteam wordt besproken. Je bent volledig verantwoordelijk voor het realiseren van de in het budget opgenomen doelstellingen.

Lees verder »
20181101-Groepsfoto-Service-HR-afdruk
  Stand   4332

Servicecoördinator

In de functie van servicecoördinator ben je verantwoordelijk voor de technische voorbereiding van servicebezoeken en onderhoudswerkzaamheden aan industriële verpakkingslijnen alsmede de in- en verkoop van onderdelen. Je verzorgt de planning van de service en software engineers.

Je bent de spin in het web met je ambassadeurs functie voor onze klanten en de organisatie.

De technische servicedienst omvat in totaal 12 medewerkers waaronder 2 service coördinatoren en 1 medewerker op de backoffice en 9 service (software) engineers.

Lees verder »
bobina-verde-ultima
  Stand   4332

Kunststofband; geschikt voor omsnoeren met handapparaten én machines.

Tallpack International heeft een uitgebreid assortiment kunststofband voor handapparaten én volautomatische omsnoeringsmachines op voorraad. Het te verpakken product vraagt om een specifieke band, geschikt voor de gewenste toepassing. Tallpack International heeft jarenlange ervaring in het omsnoeren en bundelen met kunststofband en geeft gericht advies om tot de beste oplossing te komen. Meest gangbare maten in

Lees verder »
WIN_20180513_155133
  Stand   4332

Tallpack-lijn voor cohesief mineraalpoeder

Tallpack International heeft voor de Russian Mining Chemical Company een complete verpakkingslijn gerealiseerd voor een zeer licht, cohesief en slechtstromend mineraalpoeder. De lijn omvat een afzakmachine, zakken-flattener en -pers, robotpalletizer en een palletwikkelaar. Dit mijnbouwbedrijf verwerkt het mineraal Brucite tot zeer fijne mineraalpoeders. Het mineraalpoeder wordt nu niet meer verpakt in bigbags, maar in ventielzakken

Lees verder »
WP_20170711_007_easyfairs-718176
  Stand   4332

Nieuwe generatie draaiarmwikkelaars speelt maximaal in op markbehoefte

De laagst mogelijke kostprijs per verpakte pallet, een aanzienlijke foliebesparing én een stabielere pallet, op minder m². Dat zijn de belangrijkste eigenschappen van de Tallwrapper 2202 draaiarmwikkelaars van Tallpack International, die niet alleen een duidelijk antwoord geven op vragen uit de markt, maar tevens tegemoetkomen aan de normontwikkelingen van de toekomst. Een essentiële verandering op

Lees verder »
ITA-21-handomsnoeringsmachine-kunststofband-e2e2de
  Stand   4332

Omsnoeringsmachines Handapparaten

Tallpack International is specialist in kunststof- en staalband omsnoeringmachines en bundelapparaten. Tallpack International biedt een breed scala aan hulpmiddelen die passen bij alle behoeften van de klant. Voor alle omsnoerings- of bundelvraagstukkken die met de hand gedaan moeten worden biedt Tallpack International handomsnoeringsmachines (handapparaten) in combinatie met gespen en zegels of accu en pneumatische handomsnoeringsapparaten

Lees verder »
Scroll naar top