De Regt Conveyor Systems BV

Over ons

Ontwikkeling en engineering:
Onze interne engineeringsafdeling heeft expertise op het gebied van sterkte- en vermogensberekening. Wij zorgen dat uw wensen vertaald worden in 3D overzichts- en detailtekeningen. Wij maken gebruik van de engineeringssoftware HiCAD en Inventor. Tevens kunnen we een 3D-scan op locatie maken welke verricht wordt middels samenwerking met diverse gespecialiseerde partners. Hierdoor kan in bepaalde gevallen de engineeringstijd drastisch worden verkort. Alle ontwerpen voldoen verder aan de geldende Europese machinerichtlijnen inzake veiligheid en CE. Tijdens het proces worden er één of meerdere momenten ingepland waarbij u als klant uitgenodigd wordt op ons kantoor, om onder het genot van een bakje koffie de voorgang te bekijken en eventueel uw feedback te verwerken.

Verkoop en advisering:
Hierbij gaat het in eerste instantie om vertrouwen en het vertalen van uw wensen in een passende offerte/order.

Onze mensen van de verkoopafdeling staan voor in dat uw bedrijf in het eerste stadium een juiste, gedetailleerde en op uw wensen afgestemde offerte ontvangt. Tevens zorgen zij ervoor dat u als klant, vanaf de kennismaking met ons bedrijf, doorheen alle fasen van het ontwerp-, productie-, en montageproces steeds opnieuw en door de juiste vakkundige mensen wordt geïnformeerd. Communicatie & luisteren naar onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel!

Productie en constructie:
Aangezien wij over de juiste infrastructuur, machines en vakmensen beschikken worden alle projecten, hoe klein of hoe groot ze ook mogen zijn, op tijd en tot in de details afgewerkt en precies op maat bij de klant afgeleverd en eventueel gemonteerd.

Installaties kunnen vervaardigd worden in zowel staal, RVS, aluminium of speciale voeding-gekeurde materialen. Betreffende de behandeling van uw installatie werken wij nauwgezet samen met een aantal ervaren firma’s. Uw installatie kunt u laten stralen, coaten (in een RAL-kleur naar keuze), galvaniseren, poeder coaten, parelstralen, beitsen of passiveren.

Transport en montage:
Zodra de installatie klaar is, wordt deze in zijn totaliteit, of in onderdelen met onze eigen vrachtwagen of door een hiervoor gespecialiseerde firma naar uw bedrijf gebracht om geplaatst en/of gemonteerd te worden. Hierna staan onze monteurs klaar om de installatie op een zo kort mogelijke tijd en uiterst efficiënt bij uw bedrijf ter plaatse te monteren en eventueel in te passen bij bestaande installaties. Zij beschikken hiervoor over met de nodige materialen uitgeruste servicebussen.

Service en onderhoud:
Na de afwerking van een project laten wij u, als klant echter niet in de kou staan en kunt u steeds een beroep doen op onze bekwame medewerkers voor het verkrijgen van informatie, richtlijnen, onderdelen en andere zaken.

Onze 24-uurs servicedienst zorgt er voor dat u bij problemen met uw installatie steeds binnen het kortst mogelijke tijdsbestek en op een doeltreffende en efficiënte manier wordt geholpen of geadviseerd.

Met onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van transportsystemen kunnen wij daarnaast instaan voor het onderhoud en nazicht van bestaande transportsystemen.

Het feit dat wij zelf nieuwe systemen ontwikkelen en bouwen kan eveneens nuttig zijn bij het aanpakken van bestaande problemen.

De Regt Conveyor Systems is uw partner voor:

Ontwerp en 3d engineering
Turn-key projecten
Mobiele en statische transportbanden
Kettingtransporteurs
Rollenbanen
Elevatoren
Voorraad-, afvoer- en weegtrechters
Platforms en trappen
Ondersteunende constructies
Montage en onderhoud

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top