Filter-Technics

Over ons

Filter-Technics is dé specialist voor industriële filtratie. We bespreken, analyseren en optimaliseren de filterprocessen binnen uw bedrijf en zorgen voor kwaliteitsverbeteringen van de werking van uw installaties en processen. Dit op vlak van luchtfiltratie, vloeistoffiltratie, persluchtfilters, hydrauliekfilters, waterfilters, oliefilters, brandstoffilters, HEPA filters, actief koolfilters, paneelfilters, kaarsenfilters, zakkenfilters en meer.

We zijn een one-stop supplier voor al uw filtratieproducten. Dit reduceert de “total cost of ownership”, vereenvoudigt het inkoopproces, en zorgt ervoor dat uw filtratie- en zuiveringsinstallaties optimaal onderhouden worden en up-to-date zijn voor wat betreft techniek en regelgeving.

We zijn officiële partner voor onder andere AAF, Amazon, Altair, Baldwin, Deltrian, Donaldson, Eaton, Fleetguard, Filtrec, Internormen, Losma, Mann, Parker, Plenty en R+B.

Gemarkeerd product

Products

PREVENTIEF ONDERHOUD

Filter-Technics helpt en ondersteunt haar klanten met het op punt stellen van hun filterprocessen. Dankzij preventief onderhoud zullen de daarmee gekoppelde kwaliteitsverbeteringen, zorgen voor een hoger rendement en optimalere werking van uw installaties en processen. Of het nu gaat om: luchtfiltratie, vloeistoffiltratie, persluchtfilters, hydrauliekfilters, waterfilters, oliefilters, brandstoffilters, Hepa filters, aktief koolfilters, paneelfilters, kaarsen filters, zakkenfilters

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top