Heilig Mixing Technology / N.M. Heilig B.V.

Over ons

Heilig Mixing Technology

SPECIALIST IN MENGTECHNIEK

Wij weten als geen ander dat elke industrie zijn eigen (unieke) mengspecificaties vereist. Het zit ‘m in de details, daarom bieden wij vaak op maat gemaakte industriële mixers aan. Wij leveren standaard mixers, maar ontwerpen ook industriële mixers op maat die voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van de industrie. Al meer dan 40 jaar voorzien wij onze klanten van mengoplossingen in diverse industrieën, zoals: de voedingsmiddelen-, zoetwaren-, veterinaire-, bakkerij-, verf-, metaal-, mineralen-, kunststof-, farmaceutische-, chemische- en de recyclingindustrie.
Wij bieden complete configuraties met mengers, zeefmachines, bunkers (opslag), silo’s en/of transportbanden. Wij leveren ook stand-alone units en componenten. Naast de industriële mengsystemen bieden wij technische ondersteuning, onderhoud en reserve-onderdelen waarmee u uw systeem jarenlang optimaal op zijn best kunt laten functioneren. Neem contact met ons op en profiteer van onze jarenlange ervaring en gespecialiseerde kennis.
Als onderdeel van de Heilig Group kunnen wij u ons ‘one-stop-shop’ concept aanbieden: wij ontwikkelen, engineeren, produceren, pre-assembleren, installeren, bieden technische ondersteuning en 24/7 emergency service.

—————–

N.M. Heilig B.V.

TOTAALLEVERANCIER VOOR RECYCLING EN BULK HANDLING SYSTEMEN

In de bulk handling, afvalverwerking, recycling en productie-industrie worden dagelijks grote hoeveelheden grondstoffen, materialen en afval verwerkt en vervoerd. Omdat elke productiefaciliteit een andere aanpak vereist, biedt N.M. Heilig B.V. oplossingen op maat. Wij ontwerpen, ontwikkelen, produceren en installeren efficiënte oplossingen om recyclebare afvalstromen te optimaliseren. Daarnaast bieden wij technische ondersteuning, onderhoud en service om ervoor te zorgen dat de geplaatste installatie naar volle tevredenheid blijft draaien.

Wij weten dat elk project een andere aanpak vereist. Dankzij onze expertise en jarenlange ervaring in diverse branches zijn wij in staat onszelf uit te dagen om keer op keer de meest effectieve en efficiënte oplossing te realiseren. Wij streven naar installaties die het juiste volume kunnen verwerken, waarbij de doorloopsnelheid en terugwinning hoog zijn. Het nauwkeurig aanleveren en doseren vereist gedetailleerde engineering vaardigheden. Daarom biedt N.M. Heilig het totaalpakket: van concept tot installatie.

Afval omzetten in energie en nieuwe grondstoffen, dat is waar het in de recycling industrie om draait. Recycling doelstellingen zijn uiterst belangrijk en worden in de komende jaren alleen nog maar belangrijker. Als totaalleverancier van recycling installaties ontwikkelt N.M. Heilig innovatieve technieken om energie en waardevolle materialen terug te winnen uit afvalstromen zodat u uw recycling doelstellingen behaalt.

Afvalbeheer is een serieuze zaak. Wij leveren installaties die de materialen uit een afvalstroom voorsorteren, verkleinen, sorteren, scheiden, reinigen en drogen. De wereld draait 24 uur per dag, 7 dagen per week, dus wij weten hoe belangrijk het is om een continue werking te garanderen, waarbij onderhoud en service tot een minimum bewerkt worden, en downtime wordt voorkomen. N.M. Heilig luistert naar haar klanten en implementeert de eisen van de klant in de totaaloplossing. Onze complete installaties omvatten o.a.: transportbanden, zeefmachines, doseerbunkers, silo’s, trechters, brekers, scheiders, sorteermachines, windzifters, zak- en balenopeners.

Wij leveren ook losse, mobiele en kant-en-klare machines voor het verwerken van droge bulkgoederen en afval voor uw bulkopslag, productiefaciliteit of recyclingbedrijf.

Met onze ervaring streven wij ernaar elk jaar hoge doelstellingen te behalen, te blijven innoveren en onze klanten te helpen om aan de strenge eisen van vandaag de dag te blijven voldoen. Met trots biedt NM Heilig installaties die:
– Voor ruim 98% volcontinu operationeel zijn met nauwelijks uitval voor onderhoud.
– 90%-99% van de materialen terugwinnen en hoge zuiverheid opleveren in plastic recycling dankzij optische sortering (NIR).
– Capaciteit bieden van ruim 6.000 ton per uur (afhankelijk van het bulk handling transport, de materialen en het soortelijk gewicht).
– Exacte meetbaarheid tijdens transport tot +/- 0,5% verwerken.

We streven naar de beste prestaties voor elke machine en installatie die we leveren; niet alleen voor complexe systemen met een grote capaciteit, maar ook voor standaard toepassingen die een sterke en efficiënte oplossing zijn.

Voor meer informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen met N.M. Heilig. Bel +31 (0)72 5716688, e-mail info@heiligbv.com of bezoek onze website www.heiligbv.com.

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top