NORO Gesellschaft für Rohrsysteme mbH

Over ons

Wij zijn een middelgroot, ISO 9001:2015 gecertificeerd bedrijf dat zich bezighoudt met de productie en de wereldwijde verkoop van buisleiding- en distributiesystemen voor aspiratie- en bulkmateriaallijnen.

Ons productassortiment omvat een standaard assortiment buizen, vormstukken en verdeelsystemen van staal (gepoedercoat of verzinkt) en roestvast staal en bijbehorende buisverbindingselementen.

Het modulaire principe van onze producten maakt een ongecompliceerde montage en snelle uitwisselbaarheid mogelijk. Door geautomatiseerde productieprocessen zorgen wij voor een constant hoge kwaliteit en een hoge productbeschikbaarheid.

Persoonlijk advies en het constante contact met onze klanten beschouwen wij als een belangrijk onderdeel van ons bedrijfsconcept.

Omdat we niet alleen op de Duitse markt actief zijn, maar over de hele wereld, worden we ondersteund door onze internationale vertegenwoordigers. Door deze intensieve samenwerking en informatie-uitwisseling met onze klanten worden producten verbeterd en nieuwe ontwikkeld ten behoeve van alle klanten.

Laat u adviseren door onze specialisten en vind samen met ons uw ideale oplossing!

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top