Precia Molen Belgium nv

Over ons

Als gerenommeerd leverancier van industriële weegapparatuur, voor nagenoeg alle industriële sectoren, is PRECIA MOLEN gespecialiseerd in het oplossen van vraagstukken op het gebied van zowel statisch als dynamisch wegen. Weegbruggen, bandwegers, bunkerwegers, checkwegers en plateau weegschalen, zomaar een greep uit het uitgebreide assortiment.
Naast een team van deskundige adviseurs beschikt PRECIA MOLEN over een uitgebreide Service dienst voor installatie en (preventief) onderhoud van de weegapparatuur. Ook voor revisie en keuring van bestaande apparatuur kunt u bij PRECIA MOLEN terecht.
Wegen, doseren, sorteren, controleren… PRECIA MOLEN biedt iedere industrie de juiste weegoplossing!

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

COMMERCIEEL TECHNISCH MEDEWERKER

COMMERCIEEL TECHNISCH MEDEWERKER

Precia Molen is een Frans familiebedrijf en met zowel een nationale als internationale vertegenwoordiging leider in onze branche. De Precia Molen groep heeft meer dan 22 dochterondernemingen en 1350 medewerkers wereldwijd.

Al meer dan 70 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van innovatieve weegapparatuur maakt van Precia Molen een aanjager in onze sector. We bieden expertise, vaardigheden en advies om onze klanten van dienst te zijn en hen te voorzien van hoogwaardige producten, oplossingen en ondersteuning.

Je hebt nu de kans om als Commercieel Technische Medewerker deel uit te gaan maken van deze dynamische groep bij Precia Molen Belgium gevestigd in Puurs-Sint-Amands.
JOUW ROL:

Met de Sales Manager werk je in jouw commerciële sector om klantenrelaties te ontwikkelen en te behouden. Dit met de verkoop van onze weegoplossingen als resultaat.

Lees verder »
Service Coördinator

Service Coördinator

Precia Molen groeit en zoekt daarom een SERVICE COÖRDINATOR. Een spin in het web met een veelzijdige technische kennis gebaseerd op elektrotechniek, elektronica, werktuigbouw of mechatronica. Je denkt in oplossingen, kunt leidinggeven en coördineren, hebt er plezier in om klanten tevreden te stellen en te houden.
Als Service Coördinator ben jij het eerste aanspreekpunt voor service gerelateerde vraagstukken. Jij begeleidt meerdere projecten, adviseert klanten over verbeteringen en uitbreidingen, coördineert complexe storingen of onderhoudswerkzaamheden en ondersteunt het verkoopteam. Dit doe je door de bewaking van tijd, kwaliteit en budget scherp in de gaten te houden.
Met een technische opleiding en enige kennis van software start je bij Precia Molen in de functie van Service Coördinator.
Beschik je over de genoemde kwalificaties, heb je enige jaren relevante werkervaring, wil je zelfstandig werken en durf je de verantwoordelijkheid aan, neem dan snel contact met ons op.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top