Schrage Conveying Systems

Over ons

OPLOSSINGEN VOOR UW TRANSPORT – EN SUCCES

Als u bulkgoed wilt verplaatsen, hebt u ruime keuze uit transportsystemen. Maar bij ons
is uw bulkgoed in de beste handen. Al ruim 30 jaar ontwikkelen en bouwen wij schijventransporteurs die worden gebruikt in de meest uiteenlopende sectoren, overal ter wereld.
Wij ontwerpen, testen, bouwen en leveren complete modulaire installaties, met flexibele layouts en verrassend veel uitbreidingsmogelijkheden. Onze CLASSIC-productlijn omvat bijvoorbeeld al vijf modellen met verschillende transportcapaciteit. Systeembouwers zijn blij met onze technisch perfecte oplossingen en onze compacte mobiele zijn zeer populair bij veel klanten.
Of u nu kiest voor een CLASSIC-product, een systeem uit de MOBILE-lijn of een CUSTOM-oplossing, wij leveren geavanceerde systemen die overtuigen door hun soepele werking en absolute betrouwbaarheid. De duizen den installaties die wij in de loop der jaren hebben geleverd, spreken voor zich. Ook voor uw bulkgoed kunnen wij de perfecte brug bouwen van A naar B. Zo brengt u met onze unieke en succesvolle oplossingen uw bulkgoed snel, veilig en zeker op de gewenste plek.

www.schrage.de

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top