TAMAR Rotary shaft sealing systems

Over ons

Klinkenberg Zaanstad B.V. uit Krommenie breidt haar samenwerking uit met “TAMAR Innovative sealing technology” uit Israël. TAMAR is voor Klinkenberg de partner die onverslaanbaar is op afdichtingstechniek van rotary equipment. Door de nauwe en goede samenwerking heeft Klinkenberg samen met TAMAR besloten om de vertegenwoordiging van de TAMAR afdichtingen voor de Benelux voor haar rekening te nemen.

Uitspraak Klinkenberg Engineering, “Tamar is; Technologische Ontwikkeling op hoog niveau.” Waar de juiste cultuur en passie voor roterende afdichtingstechniek heerst.

TAMAR is gespecialiseerd in ontwikkeling en productie van betrouwbare en kosteneffectieve roterende as-afdichtingssystemen.
Met meer dan 30 jaar ervaring in de afdichtingsindustrie, is TAMAR erin geslaagd om duizenden afdichtingen wereldwijd met succes te installeren.

De gepatenteerde afdichtingstechnologie is de beste technologie onder zware omstandigheden waar de doorsnee afdichtingen het laten afweten.

De TAMAR-afdichtingen zijn makkelijk inzetbaar en uitwisselbaar op alle te bedenken Rotary equipment. Het afdichtingsmedium is met 2 minuten te vervangen zonder dat de machine stilgezet hoeft te worden, een ander bijkomend voordeel is dat er nagenoeg tot geen persluchtverbruik is, wat kosten aan perslucht tot bijna nul reduceert. Door het deelbaar maken van de afdichtingen zal bij gepland onderhoud de tijdsspanne van stilstand tot een minimum gereduceerd worden.

***********

HOE DE SEAL WERKT
De Tamar-afdichting is niet zoals elke andere mechanische afdichting. Er zijn GEEN AFDICHTINGSVLAKKEN OF VEREN en er zijn geen onderdelen die kapot kunnen gaan in de cartridge.

De Tamar afdichtingstechnologie combineert alle voordelen van de conventionele afdichtingsmethoden om een synergetische oplossing te creëren die acht lagen bescherming tegen lekkage bevat.

Het resultaat is Zero lekkage, zelfs onder extreme omstandigheden van drooglopen, hoge temperaturen, agressieve en abrasive poeders en is goed in het compenseren van scheef-stelling en hoekverdraaiingen van roterende onderdelen.

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top