Veeken Weegoplossingen B.V.

Over ons

Wij leveren de oplossing voor ieder gravimetrisch weging. Dit doen we op basis van de Flintec weegcomponenten zoals krachtopnemers, drukdozen, buigstaven, verbindingsdozen, montage delen, inbouwdelen koppelkastjes, junction boxes en weegelektronica (analoge en digitale weegversterkers,indicators en procesindicators).

Daarnaast geven wij advies over het inzetten van deze componenten in controlewegers, afvullers, doseerinstallaties, zakkenvullers, big bag doseerinstallaties, checkweighers, mobiele toepassingen, weeggoten, etc. Tevens kunnen wij u werk uit handen nemen door met deze weegcomponenten voor weeggoten, etc. voor u een subassemblage samen te stellen.

Daarnaast zijn we ook partner van Baykon Benelux B.V. Zij leveren weegproducten die productiviteit, naleving, kwaliteit en veiligheid integreren in uw weegtoepassingen en -weegoplossingen. Ons ervaren en goed opgeleide team ontwikkelt en produceert state of the art weeginstrumenten, met behulp van de meest up-to-date technologie. Ons projectteam, als leverancier van oplossingen, elimineert problemen van klanten door innovatieve producten en oplossingen op maat te ontwikkelen.
Wij kunnen u helpen aan alle soorten industriëlle weegschalen, maar ook afvulinstallaties, draadlose wegende vorken voor je heftruck, controlewegers (checkweighers) zijn geen probleem.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top