Draaizuigercompressoren – Met de expertise van twee werelden

Beschrijving

Draaizuigercompressoren – Met de expertise van twee werelden

Met de ervaring in het bouwen van draaizuigermachines sinds 1868 en schroefcompressoren sinds 1943 zet Aerzen telkens weer nieuwe maatstaven met betrekking tot kwaliteit in innovaties bij twee-assige draaizuigermachines.
De unieke expertise uit de beide werelden van de draaizuigerblowers en de schroefcompressoren was de basis voor de ontwikkeling van de nieuwe en baanbrekende toekomsttechnologie Delta Hybrid schroefblowers – de wereldwijd eerste serie van draaizuigercompressoren!
De Delta Hybrid schroefblower is een synergie uit blower- en compressortechniek en biedt door de constructieve samensmelting van de voordelen van beide systemen compleet nieuwe mogelijkheden in het opwekken van onder- en overdruk.
In totaal 7 patenten resp. patentaanmeldingen maken de Delta Hybrid tot een van de op dit moment meest innovatieve producten in de compressortechnologie.
In het lage drukbereik is het Roots-principe van de voldrukcompressie, in hogere drukbereiken het schroefcompressorprincipe met inwendige compressie energetisch de eerste keuze.
Het aggregaatconcept is daarbij gebaseerd op de bekende en succesvolle Delta series (Delta Blower en Delta Screw) en is systematisch doorontwikkeld.

Media

Gallery

Website

Downloads

Scroll naar top