KREISEL Rotary valve vs screw pump

Beschrijving

De KREISEL cellenradsluis is een van de meest populaire voedingssystemen voor pneumatisch transport. Afhankelijk van het stortgoed, de hardheid en de luchtdruk, de beste keus als het gaat om cellenradsluizen.
Onze keramische cellenradsluizen worden o.a. ingezet in de cementwereld waar ze bestaande schroefpompen vervangen. Winst voor de klant, een aanzienlijk lager energieverbruik.
Een simpele installatie evenals zeer lage onderhoudswerkzaamheden als kosten maken de voordelen van de KREISEL keramische sluizen compleet, zeker als je het vergelijkt met andere pneumatische transportsystemen.
Voor de cementwereld in het vervangen van de schroefpompen naar de KREISEL keramische cellenradsluizen erg makkelijk en tijdbesparend. Onze klanten hoeven enkel de schroefpomp te vervangen voor de cellenradsluis en het bestaande ontstoffingshopper aanpassen. The luchtcompressor of blower als de transportleidingen blijft hetzelfde en hoeven niet aangepast te worden.
KREISEL Engineering bezorgt alle benodigde informatie voor de modificatie en staat tot u beschikking vanaf het begin van het project tot en met het in bedrijf nemen van de installatie.

Media

Gallery

Website

Downloads

Scroll naar top