Verstopping van het opgeslagen materiaal te voorkomen

Beschrijving

Verstopping van het opgeslagen materiaal te voorkomen

De innovatieve oplossingen van Standard Industrie International helpen de productieprestaties en -efficiëntie te verbeteren, de onderhoudskosten en -risico’s te verminderen en een veiligere werkomgeving te garanderen.
Zo heeft de historische oplossing van Standard Industrie, het AIRCHOC® luchtkanon, vele fabrieken al meer dan 40 jaar in staat gesteld om verstopping van het in hun silo’s opgeslagen materiaal te voorkomen en dus productiestops te vermijden.

Met zijn brede assortiment (tankinhoud van 4 liter tot 400 liter) kan deze oplossing worden aangepast aan vele gebieden van de bulkindustrie.
Na een technische audit kan de AIRCHOC® op verschillende plaatsen op opslagplaatsen voor grondstoffen (zand, meel, houtsnippers, turf, stro, mulch, enz.) worden geplaatst.
AIRCHOC® is ook te vinden op het einde van het proces op vliegas- of kalksilo’s.

AIRCHOC® werkt preventief op het materiaal dankzij een regelmatige, geprogrammeerde branding.
Het is een economische oplossing die alleen lucht gebruikt en alleen wanneer de schoten worden geactiveerd.
De meest recente innovatie op dit gebied is de verbetering van het ontstekingssysteem. Deze verbetering maakt het mogelijk om, voor hetzelfde reinigingsrendement, de druk, het volume van de tank of de afvuurfrequentie iets te verminderen. De gebruikers bereiken zo op lange termijn een aanzienlijk luchtverbruik.

Standard Industrie komt zo tegemoet aan de tweeledige uitdaging van haar klanten: een goed onderhoudsniveau handhaven om de productiestroom te garanderen en tegelijkertijd de kosten zo veel mogelijk te beperken.

Als curatieve oplossing biedt Standard Industrie International de GIRONET aan, die het mogelijk maakt om de opslagcapaciteit van verstopte of verstopte silo’s of trechters te recupereren. Deze reinigingsservice wordt uitgevoerd zonder menselijke aanwezigheid in de opslagruimtes, waardoor een veilige interventie vanaf de bovenkant van de silo wordt gegarandeerd.

Media

Gallery

Website

Downloads

Scroll naar top