Wat kan Foeth voor u betekenen?

Beschrijving

Foeth brochure

Dient u uw productiecapaciteit te verlagen of verhogen of een procesmachine in uw productielijnen snel te vervangen? Met meer dan 100 jaar ervaring en een grote OEM-merk inventaris, weet Foeth hoe om te gaan met de uitdagingen van de aankoop van procesmachines en kan u helpen kapitaal en levertijd te besparen.

Als u aan het opschalen bent, bekijk dan onze voorraad van meer dan 2800 gebruikte kwalitatieve en gereviseerde procesmachines van topmerken voor de chemische, farmaceutische, voedings- en recyclingindustrie. U vindt een onmiddellijk inzetbare oplossing op www.foeth.com en bespaart gemiddeld 3,2 ton CO2e-uitstoot door de uitstoot van de productie van een nieuwe te vermijden.

Als u aan het downscalen bent, bieden wij snelle, op maat gemaakte oplossingen voor de liquidatie van uw overtollige installaties, productielijnen of overtollige apparatuur. Desgewenst inclusief ontmanteling en 100% vooruitbetaling voorafgaand aan het ophalen. Onze verkoop- en inkoopprofessionals staan klaar om u van dienst te zijn en bij te staan waar mogelijk!

Media

Gallery

Website

Downloads

Scroll naar top