20 – 21 Novembre 2024

Antwerp expo

A. Foeth bv

Foeth

Over ons

Foeth – Reuse to reduce

Nous sommes Foeth et, depuis 1908, nous sommes actifs dans l’achat et la vente d’équipements de traitement d’occasion.
Aujourd’hui, Foeth est le plus grand revendeur d’Europe, avec plus de 2 800 articles en stock dans nos locaux de Barneveld, à quelque 60 kilomètres au sud-est d’Amsterdam et de l’aéroport de Schiphol.
Nous ne sommes pas là uniquement pour l’argent : la durabilité est au cœur de toutes nos activités. Avec nos clients et nos partenaires, nous visons à réduire les émissions de CO2 à l’échelle mondiale, au bénéfice de notre climat et de celui des générations futures. Vous joindrez-vous à notre mission d’introduire la circularité dans l’industrie ? Let’s reuse to reduce!

Nieuws

Vacatures

Pre-sales consultant DACH regio

Voor ons team “Projects” zoeken we een nieuwe collega met commerciële ambities, die de basis van acquireren begrijpt, geen telefoonvrees heeft, het leuk vindt om in een internationale setting te werken aan nieuwe inkoopkansen en aanvragen. Belangrijk is dat je vloeiend Duits praat, bijvoorbeeld omdat je native Duits bent of jarenlang in Duitsland hebt gewoond.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor de verschillende inkoopleads voor de regio DACH. Jij zorgt dat je binnen deze regio’s voet aan wal krijgt bij de verschillende organisaties in de procesindustrie. De basis van je functie is dagelijks telefonisch en per mail prospects benaderen om afspraken te maken voor je collega’s zodat deze op locatie kunnen gaan kijken en indien interessant, een bod uitbrengen op een machine, lijn of fabriek. Vanuit je gedrevenheid zorg je ervoor dat je goed weet wat er speelt in de markt en waar in onze belangrijkste sectoren kansen en mogelijkheden liggen voor Foeth.

View Jobs Ads »

Allround HR Adviseur

Ons bedrijf heeft een duurzaam karakter. We zorgen ervoor dat machines voor de proces industrie een tweede leven krijgen. Deze machines kopen we in door heel Europa en verkopen wij wereldwijd. Naast onze vestging in Barneveld hebben we verkoopkantoren in Duitsland, Polen, Spanje en Engeland. Het thema duurzaamheid komt ook tot uiting in onze HR strategie. Bij Foeth geloven wij in duurzame relaties met onze medewerkers en willen het talent het liefst zo lang mogelijk aan ons binden.

Als Allround HR Adviseur ben je verantwoordelijk voor het gehele spectrum van HR-activiteiten binnen ons bedrijf. Je zult fungeren als een vertrouwde adviseur voor het management en de medewerkers en hen ondersteunen bij alle HR-vraagstukken. Je werkt nauw samen met de directie en de teamleads van de diverse afdelingen om ervoor te zorgen dat onze HR-processen soepel verlopen en voldoen aan de geldende wet- en regelgeving.

View Jobs Ads »

Sales Agent

Ter aanvulling op ons commerciële team in Barneveld zoeken we een nieuwe collega met commerciële ambities, die de basis van acquireren begrijpt, geen telefoonvrees heeft en het leuk vindt om in een internationale setting te werken aan nieuwe saleskansen. Voor deze rol en ter aanvulling op het team is een pre als je naast vloeiend Nederlands en Engels bijvoorbeeld ook vloeiend Duits, Frans of Spaans praat.

Als Sales Agent bij Foeth in Barneveld is geen dag hetzelfde. Zo heb je de ene dag klanten vanuit het buitenland op bezoek en neem je samen hun wensen en behoeften door om zo de juiste machine(s) aan hen te verkopen. De andere dag volg je de verschillende aanvragen tot offertes op die via de verschillende platformen zijn binnengekomen op het saleskanaal. Dit doe je bijvoorbeeld door klanten te bellen, aan de hand van de offerte aanvraag, een specifieke opdrachtbevestiging te generen.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Retour haut de page