TBMA Belgie bvba

Over ons

TBMA , Sterk in Stortgoedapparatuur!
TBMA , is een internationaal georiënteerde onderneming gespecialiseerd in Stortgoedtechniek en Procesengineering. TBMA biedt een totaal pakket voor stortgoedverwerking afgestemd op de meest veeleisende internationale én lokale normen en specificaties.

TBMA ontwerpt, levert en installeert componenten en volledige systemen op Turn-key basis of als deelproject voor de chemische-, kunststof-, verf-, voedingsmiddelen-, farmaceutische en aanverwante industrie wereldwijd.
Een specialist op het gebied van opslag, transport, wegen, doseren, mengen en ontstoffen van droge vaste stoffen. TBMA verzorgt eveneens de mechanisatie en automatisering van bestaande installaties.

TBMA beschikt over een compleet eigen programma van: doseersluizen, wisselkleppen, zakkenleeg apparatuur, silos, hoppers, mengers en dissolvers. Veel van deze producten zijn door TBMA zelf ontworpen en ontwikkelt. Hierdoor is het mogelijk om elk product af te stemmen op speciale klant specificaties of aan te passen aan nieuwe ontwikkelingen op het gebied van stortgoedtechniek.

Gemarkeerd product

Products

Turn-key systemen en Projecten

Totaal Concept in Stortgoedtechniek en Procesbeheersing TBMA biedt naast haar componenten programma een complete engineering service voor het ontwerpen, leveren en installeren van kleine systemen tot volledige geautomatiseerde procesinstallaties op “Turn-key”basis. Met geavanceerde technieken en een jarenlange praktijkervaring heeft TBMA reeds vele volledig geautomatiseerde installaties gerealiseerd voor de verf-, kunststof-, chemische-, cement-, farmaceutische-, voedingsmiddelen en

Lees verder »
Uitbreiding leverprogramma door samenwerking met Precision Process Equipment!

Uitbreiding leverprogramma door samenwerking met Precision Process Equipment!

TBMA Introduceert een nieuwe samenwerking met Precision Process Equipment op de Solids beurs in Antwerpen. Een producent van o.a. doseermachines, mengapparatuur, en agglomeraten brekers. De feeders hebben reeds unieke volumetrische doseereigenschappen; doch de nauwkeurigheid kan nog geoptimaliseerd worden door een gravimetrische opstelling. Het unieke ontwerp van de besturing en weegschaaal voor de gravimetrische dosering is

Lees verder »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top