TBMA Belgie bvba

Over ons

TBMA , Sterk in Stortgoedapparatuur!
TBMA , is een internationaal georiënteerde onderneming gespecialiseerd in Stortgoedtechniek en Procesengineering. TBMA biedt een totaal pakket voor stortgoedverwerking afgestemd op de meest veeleisende internationale én lokale normen en specificaties.

TBMA ontwerpt, levert en installeert componenten en volledige systemen op Turn-key basis of als deelproject voor de chemische-, kunststof-, verf-, voedingsmiddelen-, farmaceutische en aanverwante industrie wereldwijd.
Een specialist op het gebied van opslag, transport, wegen, doseren, mengen en ontstoffen van droge vaste stoffen. TBMA verzorgt eveneens de mechanisatie en automatisering van bestaande installaties.

TBMA beschikt over een compleet eigen programma van: doseersluizen, wisselkleppen, zakkenleeg apparatuur, silos, hoppers, mengers en dissolvers. Veel van deze producten zijn door TBMA zelf ontworpen en ontwikkelt. Hierdoor is het mogelijk om elk product af te stemmen op speciale klant specificaties of aan te passen aan nieuwe ontwikkelingen op het gebied van stortgoedtechniek.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top