Deprez Construct

Over ons

DEPREZ Handling Solutions realiseert voor u totaalprojecten op maat in bulk & bin handling en is voornamelijk actief in de sectoren voeding, recyclage en algemene bulkproducten.
Met een uitgebreide engineering afdeling, een moderne productie en ervaren montage- en servicetechniekers beschikt het familiebedrijf Deprez over een team van gedreven, creatieve denkers en doeners om uw project turn-key te realiseren : vanaf het eerste idee tot realisatie en follow-up.

Op Solids toont Deprez het gebruik de IPS 1400 Liter container als (tijdelijke) verpakking op het packaging paviljoen. De uitgebreide ervaring in het gebruik van IPS containers zorgt voor een toenemende internationale interesse in de sector van aardappelen en groenten, alsook allerlei granulaten en poeders.
IPS containers zijn door de standaard afmetingen bijzonder geschikt voor een geautomatiseerd intern transport Door een continue R&D gedurende meer dan 20 jaar heeft Deprez voortdurend innovaties gerealiseerd en een sterke expertise opgebouwd. BIN Handling is bij Deprez uitgegroeid tot een uit de kluiten gewassen kenniscentrum mét volledige in-huis-productie. Ga langs op hun stand en ontdek wat Deprez allemaal met IPS containers voor U kan realiseren: intern transport en opslag, vullen, ledigen, reinigen, kantelen, enz.

Contact : sales@deprez.be – www.deprez.be

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top