20 - 21 November 2024

Antwerp expo

Entecom Systems nv

Entecom Systems nv

Over ons

Entecom Systems nv is de specialist in material & bulk handling transportsystemen voor overwegend zware lasten en toepassingen in complexe werkomstandigheden tgv abrasieve en/of corrosieve producten.
In functie van de specifieke eisen, beschikken we over verschillende kettingsoorten in diverse materialen en hardheden. Vaak worden ze in eigen werkplaats op maat gemaakt en worden de bijhorende componenten gefabriceerd zoals bv schrapers, elevatorbakken, platenbandbakken, slijtlatten, assen, wielen, naven,…  Zelfs de montage kan voorzien worden, wat Entecom de totaal leverancier maakt voor transportkettingen.

Frantsen bvba is de referentie in schroeftransport.
Na meer dan 30 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een nichespeler, uitermate gespecialiseerd, in alle toepassingen voor bulk transport op basis van de schroef van Archimedes. 
U kan bij Frantsen enerzijds terecht voor componenten van schroeftransporteurs en vervangonderdelen. Voorbeelden hiervan zijn schroefbladen, schroeflinten, asloze schroeven, spiralen, grondboren,… We fabriceren complete schroefassen, voorzien van al de bijhorende componenten. Zelfs herstellingen van bestaande schroefassen behoren tot de mogelijkheden. Kortom, Frantsen bvba is de totaal leverancier.
Anderzijds ontwerpen en bouwen we complete schroeftransporteurs voor het intern transport van diverse bulkgoederen. Onze jarenlange ervaring en know how, stelt ons in staat om de juiste oplossing aan te reiken voor het intern transport van diverse bulkproducten.
Maatwerk & complexe vraagstukken zijn onze uitdaging. In functie van de eigenschappen van het product (abrasie – corrosie), gebruiken we diverse materialen, gaande van normaal staal, roestvast staal, slijtvast staal tot de meest extreme vormen zoals hardoplas pantserplaten en carbide materialen. Daarnaast passen we technieken toe zoals hardoplas, thermisch sproeien, aanbrengen van beschermende coatings,… Op deze wijze zoeken we met u naar oplossingen om de levensduur in extreme werkomstandigheden te maximaliseren.
Met eigen engineering, fabricatie én mogelijkheden tot onderhoud, herstelling & montage, zijn we een totaal fabrikant voor de industrie.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top