20 - 21 November 2024

Antwerp expo

Symach Bv

Symach Bv

Over ons

SYMACH – Verpakkings en Palletiseersystemen

SYMACH ontwerpt en produceert flexibele, efficiënte, hoge snelheid palletiseer- en afzakmachines die een verschil kunnen maken in het reduceren van kosten en verbeteren van uw concurrentiepositie. We bieden oplossingen voor het verpakken van granulaten in openmond zakken en volledige end-of-line systeem voor zakken, dozen en kratten.

SYMACH machines opereren wereldwijd, in diverse sectoren, zoals de industrie en agricultuur, voor het verwerken van:
• Suiker, rijst, thee, cacao
• Aardappelen, uien, wortelen
• Granen, zaden, noten
• Bakkerijgrondstoffen, meel
• Diervoeding, premixen, pet food
• Granulaten, houtsnippers, houtpellets
• Zand, grind, houtskool
• Meststoffen, potgrond, kattenbakvulling

Wij bieden u graag oplossingen die passen bij uw activiteit en situatie. Op basis van onze jarenlange ervaring en expertise adviseren we u een oplossing die voldoet aan uw verwachtingen. We werken daarbij hard om uw vertrouwen te verdienen en te behouden. Dan spreekt het ook voor zich, dat onze service-dienst dagelijks 24u voor u klaar staat, om u waar nodig bij te staan.

Het Nederlandse SYMACH is een Barry-Wehmiller Flexible Systems onderneming, wereldwijd producent van verpakkingssystemen die duizenden voedsel- en non-foodproducten vullen en verpakken. Onze verpakkingssystemen zijn ontworpen en vervaardigd om de efficiëntie en levensduur van de verpakkingslijnen van onze klanten te maximaliseren. Ons assortiment van machines omvat form-fill-seal, het vullen en sluiten van zakken, flow-wrap, palletiseren, stretch-wrapping en nog veel meer.

Nieuws

Vacatures

Service Engineers

De functie van service engineer bij SYMACH is heel afwisselend. De ene keer maak je de klant blij door een storing te verhelpen en de volgende keer door een verpakkings- of palletiseermachine op te leveren die je met een collega hebt geïnstalleerd. Je reist de hele wereld over en komt daarmee in contact met veel verschillende culturen. Gemiddeld ben je zo’n 60% van je werktijd van huis.
Je werkt in ons service team en wordt ondersteund vanuit ons kantoor in Terneuzen. SYMACH bied je een uitdagende functie met veel afwisselende werkzaamheden op basis van een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers het goed hebben, ook wanneer zij in het buitenland aan het werk zijn. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn daarop afgestemd.
Voor meer informatie of een verkennend gesprek kun je contact opnemen met Iman Koopman, operations leader, op T. +31(0)115 – 685625 of stuur direct je CV naar Ankie de Munter.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top