20 - 21 November 2024

Antwerp expo

Berekening ontlastoppervlak
Stuvex International

Berekening ontlastoppervlak

NIEUW!: Gratis online berekenen explosie ontlastoppervlak Een praktisch hulpmiddel om het ontlastoppervlak te berekenen voor zowel silo’s, filters als cyclonen in diverse vormen en afmetingen kan via www.stuvent.eu Met dit programma kan op eenvoudige wijz

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

NIEUW!: Gratis online berekenen explosie ontlastoppervlak
Een praktisch hulpmiddel om het ontlastoppervlak te berekenen voor zowel silo’s, filters als cyclonen in diverse vormen en afmetingen kan via www.stuvent.eu
Met dit programma kan op eenvoudige wijze vrijblijvend snel en overzichtelijk een ontlastoppervlak berekend worden volgens de laatste versie van de EN14491, effecten van diverse scenario’s kunnen worden berekend (bv wat zijn de effecten op het ontlastoppervlak bij een sterkere of zwakkere constructie).
Het effect van een eventueel ontlastkanaal kan worden meegenomen in de berekening evenals het mogelijk weglaten van het volume tussen de filterelementen.
Ook het axiaal of radiaal vullen van silo’s is opgenomen in het programma.
De gebruiker kan eenvoudig een pdf maken van zijn of haar berekening voor eigen gebruik. Gemaakte berekeningen kunnen online worden bijgehouden zodat in geval van wijzigen de bestaande berekening snel en eenvoudig kan worden aangepast.
Gebruik van het online programma www.stuvent.eu is gratis, na registratie wordt automatisch een wachtwoord toegezonden en kan gestart worden met het maken van berekeningen.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top