Proces machines uit voormalig Unilever fabriek krijgen 2e leven door Foeth

Beschrijving

Les machines de transformation de l’ancienne usine Unilever retrouvent une seconde vie grâce à Foeth

Foeth heeft recentelijk de opdracht verkregen om de voormalig Unilever fabriek aan de Nassaukade in Rotterdam, op een duurzame manier te ontmantelen. Foeth is binnen Europa de onbetwiste marktleider in circulaire oplossingen voor gebruikte proces apparatuur voor de speciaal chemie, farma en voedingsmiddelen industrie. En levert deze oplossingen aan tal van corporates door heel Europa zoals onder andere Novartis, Sandoz, Unilever, Procter&Gamble, IFF, Akzo Nobel.

Foeth ontzorgt binnen deze mooie opdracht, de klant optimaal door alle activiteiten die voor deze fabrieksontmanteling nodig zijn, uit handen te nemen. Foeth voert dit project, met haar partners uit binnen een strak tijdsschema en conform de eisen op gebied van veiligheid en duurzaamheid. Het project behelst onder andere: de volledige demontage en bezemschoon opleveren van de fabriek, het transport van machines naar diverse locaties en het verkopen van alle overtollige proces apparatuur. Deze overtollige machines, vaak van bekende A merken zoals AZO, Ystral, Aerzen en Krones, worden door Foeth zoveel mogelijk gerefurbished*. Daarna krijgen de machines, binnen of buiten Europa, een tweede leven bij een van de klanten van Foeth.

Heeft u ook een oplossing nodig voor overtollige productieapparatuur? Lees hier over mogelijke oplossingen die voor u geschikt kunnen zijn. Wilt u graag ontzorgd worden door de marktleider in circulaire oplossingen voor de speciaal chemie, farma en voedingsmiddelen industrie? Belt u ons dan op +31(0)342 415 551of mail naar purchase@foeth.com.

Media

Gallery

Website

Downloads

Scroll naar top