20 - 21 November 2024

Antwerp expo

Tallpack International demonstreert koudlijm oplossing
Tallpack International

Tallpack International demonstreert koudlijm oplossing

De transportsector verandert. De kosten moeten naar beneden en de veiligheid en zekerheid moeten omhoog. Tallpack Belgium specialiseert zich in optimale verpakking. Dit betekent dat de kosten van de verpakking af worden gewogen tegen de geëiste kwaliteit.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De transportsector verandert. De kosten moeten naar beneden en de veiligheid en zekerheid moeten omhoog. Tallpack International specialiseert zich in optimale verpakking. Dit betekent dat de kosten van de verpakking af worden gewogen tegen de geëiste kwaliteit. Ieder product, iedere verpakking heeft zijn unieke eigenschappen. Om te zien welk rendement een Tallpack verpakking oplevert demonstreert Tallpack Belgium de koudlijm oplossing tijdens Solids 2015.
Hoe reduceert Tallpack Belgium de kosten voor? Een van de manieren zijn de nieuwe generatie koudlijmen. Deze innovatie is extreem zuinig in gebruik met een zeer hoge effectiviteit. Omdat de nieuwe koudlijmen gemaakt zijn op waterbasis is een verstopte applicator en een vervuilde productie-omgeving verleden tijd. Voor iedere situatie is een specifiek product, zo garandeert Tallpack Belgium dat de pallet stabiel blijft zonder zichtbare schade of residu. Geschikt voor alle omstandigheden van voedingsmiddelen tot en met de farmaceutische industrie.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top